Ön itt jár: > >

Rólunk

Tisztelt vásárló, látogató!

 

 

A Gyógyszertér Webáruház azzal a céllal jött létre, hogy Ön a legkényelmesebb módon vásárolhasson, otthonról. Azért dolgozunk, hogy Önhöz a legjobb termékek kerüljenek a lehető leghamarabb, kedvező áron. A Gyógyszertér csapata sok éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszerészet terén, mely hozzásegít minket ahhoz, hogy Önt a szakmai tudásunk legjavával szolgáljuk ki. Amennyiben kérdése van, igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Célunk a legjobb minőséget nyújtani mind a termékek, mind a szolgáltatás terén. Minden erőnkkel törekszünk a 100%-os vevői elégedettségre. Ezért ha bármilyen észrevétele van, kérem, hogy jelezze nekünk lenti e-mail címünkön.

 

A Gyógyszertér Webáruház üzemeltetője:

Apolló Gyógyszertár Bt. (1191 Budapest, Üllői út 257., Cg.: 01-06-511429, adószám: 28649168-2-43, KSH szám: 28649168-4773-212-01

 

A csomagküldés útján kézbesített termékek kiszolgálásáért az Apolló Gyógyszertár Bt. felelős.Mindegyik felsorolt társaság a tevékenysége végzéséhez szükséges működési engedéllyel és érvényes szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

 

 

 

 

Gyártók
EP kártya termékek

Alacsony árak

Gyors szállítás

Biztonságos

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Kényelmes

Mobilon is elérhető

OTP Bankkártyás fizetés