Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat, a Magyar Posta Zrt MPL csomagküldő szolgáltatása útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki. A kiszállítás feltételeit a a Magyar Posta Zrt MPL üzletszabályzata tartalmazza.

http://www.posta.hu/static/internet/download/ASZF_KUSZ_III_kotet_20130501.pdf

 

Szállítási cím

Szállítási címként bármely Magyaroszágon lévő település címadatai megadhatóak. A szállítási címen kívűl megadhat külön számlázási címet. A számlázási adatokat a szállítási cím rögzítése után lehet megadni. Szállítási címnek olyat adatokat adjon meg, ahol valószínű, hogy át is tudja venni a megrendelt csomagot. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő

A szállítási határidő 1-2 munkanap a 12:00-ig leadott rendelések esetében. Az ezt követően leadott rendeléseknél min. 2 munkanap a szállítási határidő.

Utánvét esetén az összeget a futárnak fizetni. A szállítási határidő az utánvétes rendelésekre is vonatkozik.

A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük. A kiszállítás idejéről a vevő smsben értesítést kap, amennyiben megadta mobil számát.

A kézbesítés 8-17 óráig történik. Az át nem vett csomagokat a Posta 5 napig megőrzi és a sikertelen kézbesítés esetén felveszi a vevővel a kapcsolatot, amennyiben megadott telefonszámot.

Futárszolgálat elérhetőségei/Telefonszámuk: 061 333 77777

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet 16. §  (1) bekezdése értelmében orvosi rendelvény nélkül is kiadható, de keresztjelzéssel ellátott forgalomba hozatalra engedélyezett és magisztrális gyógyszer - vény nélkül - 14 éven aluliaknak nem adható ki. Erre tekintettel kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az átvételre jogosult személynek adhatja csak át a futárszolgálat a megrendelt terméket. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Szállítás díjazása

A megrendelt termék/ek összesített értékének függvényében változik a szállítási díj. 12.000 Forint felett díjmentes!

Minimális rendelési összeg nincs.

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A megrendeléseket a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki. Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

Szállítási díj:

Csomag házhozszállítása esetén:

Értékhatár

Szállítási díj

 

 

0 – 11.999 Ft-ig

846Ft

 

12.000 felett

0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomag házhozszállítása utánvéttel:

Értékhatár

Szállítási díj

 

 

0 – 11.999 Ft-ig

999 Ft

 

12.000 felett

0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomag Postán Maradó:

Értékhatár

Szállítási díj

 

 

0 – 11.999 Ft-ig

683 Ft

 

12.000 felett

0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomag PostaPont:

Értékhatár

Szállítási díj

 

 

0 – 11.999 Ft-ig

683Ft

 

12.000 felett

0 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

European home delivery with online PayPal payment / Kiszállítás az Európai Unióba PayPal fizetéssel: 6.999 Ft.

 

Amennyiben nem kér házhozszállítást a gyógyszertárban személyesen is átveheti az interneten megrendelt árut:
2016. november 8-tól BENU Gyógyszertár Nagykanizsa Katonaréti, BENU Gyógyszertár Szombathely Stromfeld, BENU Gyógyszertár Győr Kabay János, BENU Gyógyszertár Gyöngyös Mixtura, BENU Gyógyszertár Debrecen Fórum, BENU Gyógyszertár Budapest Mályva, BENU Gyógyszertár Budapest Valeriana gyógyszertárakban a személyes átvétel szünetel. 

BENU Gyógyszertár Budapest Apollo Budapest(1191, Budapest, Üllői út 257.)

  • A megrendelését e-mailben igazoljuk Önnek vissza. Majd egy második visszaigazoló e-mail fog érkezni, ha a megrendelt termékek az adott patikába kerültek, mely megérkezte után azonnal át is veheti a megrendelt termékeket, amit legfeljebb 7 naptári napig őrizzük.

 

Gyártók
EP kártya termékek

Alacsony árak

Gyors szállítás

Biztonságos

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Kényelmes

Mobilon is elérhető

OTP Bankkártyás fizetés