Compeed herpesztapasz (15x)

Compeed herpesztapasz (15x) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.229 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 714231
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Johnson

EP kártyára megvásárolható
 
Menny.:

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Leírás és Paraméterek

A herpesz kezelése 
 

A COMPEED® Total Care™ Herpesztapasz az 5%-os aciklovir készítménnyel összehasonlítva alternatív kezelési módot kínál a gyógyulás idejét tekintve. Segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Gyorsan.
 

Az alábbi 7 előnyt nyújtja:
 

   
 1. Gyors sebgyógyulás.

 2.  
 3. Azonnal elfedi a herpeszt.

 4.  
 5. Enyhíti a fájdalmat.

 6.  
 7. Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot.

 8.  
 9. Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést.

 10.  
 11. Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében.

 12.  
 13. Csökkenti a továbbfertőződés esélyét.

 14.  
 


 

A herpesztapasz a felhelyezéstől fogva kezeli a sebet. Klinikailag bizonyítottan elősegíti a gyors sebgyógyulást.

 


 

A COMPEED® Total Care™ Herpesztapasz használata
 

 
 

   
 • A herpesz első jelétől - általában a bizsergő, viszkető érzés megjelenése - használja a tapaszt.

 •   

   
 • A tapasz használata előtt és után mosson kezet.

 •   

   
 • A tapaszt a nap 24 órájában használja a herpesz teljes gyógyulásáig. A tapasz magától leválik kb. 8 óra használat után, ekkor cserélje ki egy új tapasszal.

 •   

   
 • Ne vegye le a tapaszt, azért, hogy "a seb levegőzhessen", mert ezzel gyakorlatilag ellenkező hatást ér el és meghosszabbíthatja a gyógyulás folyamatát. Klinikailag bizonyított, hogy a felhelyezett tapasz optimális környezetet biztosít a gyógyuláshoz.

 •  
 


 

 
 
  1. Mosson kezet. Bizonyosodjon meg arról, hogy a herpeszes bőrfelület tiszta és száraz. Ne használja a tapaszt krémmel együtt, mert ilyen módon a tapasz nem fog a sebre tapadni, így nem biztosított a teljes körű kezelés.
  2. Távolítsa el a védőfóliát, majd mindkét kezét használva fogja meg az applikátor két pillangószárnyú végét.
  3. Óvatosan húzza szét az applikátor végeit a nyilak irányában, amíg a tapadófelület fele szabaddá nem válik. Vigyázzon arra, hogy ne érjen a tapasz ragadós felületéhez.
  4. Óvatosan nyomja rá a herpeszre a tapasz félig szabad részét, hogy az szilárdan a herpeszre rögzülhessen.
  5. Az applikátor másik felét finom, görgető mozdulattal húzza lefelé és a bőrtől eltávolodva, amíg a tapasz teljesen le nem válik. Simítsa el a tapaszt a herpesz teljes felületére. A tapaszra smink vagy rúzs felvihető. Mosson kezet a tapasz felhelyezés után is. 

forrás:  www.compeed.hu
 
A Compeed herpesztapasz bámulatosan sokat tud, ráadásul a lehető legdiszkrétebb megoldást jelenti. Már a felhelyezése is rendhagyó. Az ötletes kialakításnak köszönhetően végtelenül egyszerű, és nem utolsósorban higiénikus is.
De térjünk vissza a hiúságunkhoz! A Compeed herpesztapasszal egy pillanatig sem kell kínosan éreznünk magunkat, hiszen a leheletvékony, átlátszó, apró korongocska rásimul a bőrre, sőt akár sminkelhető is. Így ahelyett, hogy főszereplővé tennénk a herpeszt, gyakorlatilag láthatatlanságra ítéljük.
És ez még csak a felszín! Az igazi értékek pedig - mint tudjuk - ez alatt rejtőznek. A Compeed herpesztapasz azonnal csillapítja az égő, viszkető érzést. Lerövidíti a gyógyulás folyamatát, valamint segít megelőzni a felülfertőződést és a vírus továbbterjedését.
Tehát ha legközelebb azt a bizonyos viszkető, bizsergető érzést tapasztalja, amely a herpesz előjele szokott lenni, Ön már tudni fogja, hogy honnan várja a segítséget. 
A pillangó formájú applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez. A felhelyezett tapasz lefedi a herpeszt, és a betegség valamennyi szakaszában enyhítheti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást: A Compeed® herpesztapasz az első tünetek megjelenésétől - ami általában a viszkető, bizsergő érzés a száj körül - kezdve a bőr teljes gyógyulásáig használható.
 Súly: 15 g
 

Gyártók
EP kártya termékek

Alacsony árak

Gyors szállítás

Biztonságos

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Kényelmes

Mobilon is elérhető

OTP Bankkártyás fizetés